Door mijn kennis van cosmetica en marketing, probeer ik om de tijd een bericht op dit blog te plaatsen gerelateerd aan cosmetica. Hierdoor hoop ik meer bewustzijn te creëren onder cosmetica kopers.

Wat kunnen jullie verwachten?

De blogberichten waar ik mijn vrije tijd in ga steken zullen bestaat uit informatieve pagina’s met daarin zoals de naam al zegt, informatie over alles omtrent cosmetica. Denk hierbij aan welke vormen van cosmetica er zijn, de verschillende substanties, de werkingen van cosmetica en alle andere informatie waarvan ik denk dat ik jullie hiermee help en ondersteun. Gezien mijn affiniteit met marketing zal ik alles proberen te onderbouwen met bronnen die voornamelijk wetenschappelijk zijn. Op deze manier kan ik validiteit en betrouwbaarheid beloven van de berichten die worden geplaatst.

Wat hebben jullie daaraan?

Met deze beauty-blog berichten en nieuwsgevingen hoop ik dat jullie het zullen delen met vrienden, familie en kennissen. Om de bewustzijn kloof te dichten die nog bij zoveel mensen aanwezig is. Ik hoop dat ik jullie help beter na te denken over het gebruik van cosmetica, de gevolgen die het kan hebben wanneer het bijvoorbeeld: niet goed wordt toegepast. Hiernaast hoop ik mijn lezers meer bewust te maken van wat marketeers vertellen, beloven en wat de producten ook daadwerkelijk nakomen. Jaa..hoor ik je denken: “en dat zegt een marketeer”.. Inderdaad, lastig om te bewijzen natuurlijk, dus je zult toch echt even op de site rond moeten kijken, om met eigen ogen te zien, dat ik het meen. Dat is nu marketing ha-ha, met goede bedoelingen natuurlijk. Mocht je er niks aan hebben of heb je tips om de site te verbeteren. Houd je kritische feedback niet voor jezelf maar laat het mij weten via het contactformulier! Mocht je het leuk vinden, je bent vrij om alles te delen met vrienden en kennissen of een berichtje achter te laten!