Zoals je misschien al hebt gelezen op de ‘wie ben ik‘ pagina ben ik geïnteresseerd in marketing en cosmetica. Deze twee vakgebieden zijn enorm met elkaar verbonden. Door mijn interesse in beide vakgebieden viel mij wat op: fabrikanten bieden vanalles en beagrumenteren het door gebruik te maken van mooie, lange en exclusieve benamingen. Er worden ook fantastische onderzoeksresultaten getoond en super resultaten worden beloofd. Je zult het vaak zelf hebben gedacht: “is het te goed om waar te zijn”? Goede vraag! Deze wordt helaas door maar weinig cosmetica fabrikanten beantwoord. Ik wil graag mensen helpen of ondersteunen om erachter te komen of exclusieve cosmetica producten en alles wat daar omheen hoort het ook echt waard zijn. Hiernaast help ik mijzelf hiermee omdat het mij bezig houdt binnen beide vakgebieden waar ik gepassioneerd in ben.