Laat ik maar eens kort wat vertellen over mijzelf, zodat jullie een idee krijgen van wie dit blog nu is. Ik ben al jaren sterk verbonden met cosmetica. Op een of andere manier heeft het mijn interesse gewekt. Hoe kan het dat een substantie zoals cosmetica de huid kan verbeteren? Waarom werkt een dagcrème gemaakt uit natuurlijke ingrediënten of hoe komt een bepaald cosmetica product tot stand. Naast zelf cosmetica te gebruiken (wie niet) ben ik dus erg geïnteresseerd in de werking van cosmetica en alles daar omheen. Markteting is een ander gebied waar ik mij ontzettend veel in verdiep. Het is dan net als cosmetica een passie voor mij. Om het verhaal misschien iets meer compleet te maken en een tikkeltje persoonlijker mijn hobby’s op een rijtje gezet.

In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met tja, marketing en cosmetica. Maar vind ik koken ook ontzettend leuk om te doen. Ik ben een ware chaoot in de keuken en vind het leuk om vanalles te proberen. Ten slotte lees ik graag en waag ik mij zo nu en dan aan wat gewichten. Niet erg indrukwekkend allemaal..